Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nyhetsreflektion


Fritt och modernt

På Bowlingförbundets årsmötet i Nyköping på lördag lägger styrelsen fram ett något okonventionellt förslag som går ut på att det i toppen av seriesystemet ska bli två elitserier, en för damer och en för herrar, men att man därunder ska blanda damlag med herrlag.

Efter en övergång på två år ska det nya seriesystemet vara i gång.

Är detta ett uttryck för den friare och modernare synen på kön?




Övriga genrer av Håkan Wiklund
Läst 191 gånger
Publicerad 2011-09-21 21:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Håkan Wiklund
Håkan Wiklund