Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nyhetsreflektion


Skit också...

I Australien öppnar Ikea portarna för ett mansdagis, där uttråkade män kan spela flipper, se på tv eller käka korv medan kvinnorna handlar...

Låter angenämt, tycker jag.

Något mansdagis är dock inte aktuellt för Ikea i Sverige.

"Det finns inga planer på det. Här vill vi se varuhuset som lika inspirerande för både män och kvinnor", säger Ylva Magnusson, pressansvarig på Ikea.

Skit också...




Övriga genrer av Håkan Wiklund
Läst 229 gånger
Publicerad 2011-09-21 21:07



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
I Sverige skulle det krävas en strippklubb där utbudet skulle vara 'kvinnor som strippar för män' 'män som strippar för kvinnor' 'män som strippar för män' 'kvinnor som strippar för kvinnor' och så alla andra grupper, trans-människor, handikappade osv. Fast det är klart, frågan är om det skulle bli så värst välbefolkat i andra delar av varuhuset i så fall. Man kanske kan tänka sig att de där klubbarna är belägna i olika rum i själva varuhuset och så kan man ha café för snabbschack, bridge, mah jong, filosofiska klubben, poesihörnan etc. Det där med flipperspel tror jag dock inte på. Det är svårt att äta korv, glass, pixxa slice etc och samtidigt spela... försök själv får du se. En annan idé vore förstås att få saker på köpet när man köper möbler. Ungefär som en del affärer erbjuder en cykel eller elektronik till den som köper en dyr grej. Köp en bäddsoffa för 5. 000 pix och få en poesibok på köpet. Eller så kan man få välja mellan en poesibok värd 259 kr och en massagestav för samma värde. Jag vet flera män som skulle välja poesiboken till sin fru eller flickvän...
2011-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Håkan Wiklund
Håkan Wiklund