Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

orden

jag låter de otäcka orden
vila i nattluften
mellan min själ och din kropp.

jag låter dem vara där
som något tungt
en blyklump.

går in
stänger dörren bakom mig
låter orden strykas bort
av Bach.




Fri vers av Sara Käll
Läst 279 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-21 19:34



Bookmark and Share


  Tomas Karlsson VIP
Bach är bra!

Jag diggar också Beethoven, Mozart och Stravinskij... <3
2023-09-14

  Anna*
Ödesmättat och starkt!
2011-09-24

  Mow Dean VIP
känns som om något kommer detonera snart...
väldigt välskrivet.
tack.
2011-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Sara Käll
Sara Käll