Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svärta

och den mörka klumpen i halsen
mot den våta asfalten och de kala träden
och mot din blick som viker undan

den mörka klumpen som kväver krampar
växer kväver
och inne i mig en svärta
som du inte vill inte kan inte vågar färga
för att du är rädd att den ska täcka
alla dina färger
alla dina toner

så du viker undan
från min svärta där den blåser iväg i en papperspåse
från den våta asfalten mot de kala träden

(guldskimrande)




Fri vers av Sara Käll
Läst 386 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-07 11:34



Bookmark and Share


  PPQ
jättefin text och jag ser att du snart varit medlem i et år gratttis hoppas du trivs på poeter
2011-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Sara Käll
Sara Käll