Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oro

tänker
tvivlar tvekar
skjuter upp
skjuter fram

(mina minnen i mörker)

och du som borde finnas
mer än någonsin
mer än någon
mer än något
skjuter upp
skjuter fram.

(mina minnen i mörker)




Fri vers av Sara Käll
Läst 324 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-24 10:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara Käll
Sara Käll