Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han var en sådan

Han var en sådan
som blev sne av
rakvatten
och böjd
av ord

Men inte alls sur
av cirtroner
och meloner
glädjer
ju alltid

Han delade med
sig av sitt bröd
och log
i motvind




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 233 gånger
Publicerad 2006-01-09 17:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan