Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet är inte rättvist eller / om man är fet finns det alltid en chans att bli fetare

Den feta toppchefen får
två årslöner
som tack för att han gjorde
ett dåligt jobb

Jag gör ett bra jobb
och får knappt en månadslön

Jag har fan inte
något fallskärmsavtal
men lusten att hoppa
minskar inte
för det

FUCK !!!!!




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 177 gånger
Publicerad 2011-09-23 20:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan