Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om att dela tankar.


Vill suga ut tankarna ur ditt huvud,
dela dem i minipartiklar
och sätta tillbaka nya frön
som växer till en blomstrande äng.

Men du måste hjälpa mig att vattna,
inte dra upp oss med rötterna
varje gång tanken mörknar.




Fri vers av Tina-sol
Läst 205 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-24 10:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol