Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(vet inte själv vad jag menar med texten)


När

jag var här innan dig
du förstår inte
inte jag heller
jag ville att du skulle se mig
ge lite hopp
även om du glömmer
kommer livet att ropa på dig
även när jag glömmer
kommer livet att ropa efter dig




Fri vers (Fri form) av kattipapper
Läst 297 gånger
Publicerad 2011-09-24 12:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kattipapper