Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev den här till en vän när jag fått veta att hon hade hoppat. Älskad och saknad.


Högt där uppe - Fri som fågeln

Högt där uppe
Högt över staden
Fri som fågeln
En liten stund

Tio våningar
Faller hårt
Faller mot frihet
Faller mot död

Inget mer lidande
Ingen mer ångest
Inget att ha ogjort
Inget att förlora

Hon står och svajar
Hon står och undrar
Vad har jag gjort
Kan jag råda bot

Hon tar sista steget
Högt över staden
Fri som fågeln
En liten stund



Älskar dig
Fall i frid




Övriga genrer av Thorgal
Läst 349 gånger
Publicerad 2006-01-09 19:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
klass
2006-01-10

  Fenomena
jag tycker det är fashinerande att du skriver helt normalt,bara enkla raka ord utan rim eller någon exakt bestämd följd men ändå fängslar det. har själv komplex för detta och har väldigt svårt att skriva rakt av så. applåder till dig.
2006-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Thorgal
Thorgal