Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns alltid ett före och efter

Du går in
utan en aning
om att regnbågen
dog två steg bakom
dina fötter

Gryningen
dödar
ditt solskensleende

Gardinerna är
aldrig fördragna
men det är ett konstant mörker
som du trampar runt i

Det finns inte ett enda
lyckopiller
som kan vända
dina blad

I hallen
står det någon som
har frusit fast
det är inte du
du är
orsaken




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-24 20:29



Bookmark and Share


  Svartsilver
du är en blandning mellan poet och popkonstnär.
2011-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan