Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nyhetsreflektion


Ett gott hjärta - eller två

Niclas Palmstierna, fd chef för Tele2 i Sverige, tyckte att det var dags att göra något annat. Något "radikalt annorlunda".

Därför bytte han vd-jobbet mot frivilligarbete med utsatta barn i Colombia.

Hela familjen for till Colombia och byn Santa Marta, där Niclas och hans fru blev volontärarbetare i organisationen Mariposas Amarillas, som arbetar med att hjälpa utsatta barn med utbildning och sjukvård.

Det krävs mod för en sådan omställning (om än tillfällig) i livet. Och ett gott hjärta.

Eller - som i det här fallet - två.




Övriga genrer av Håkan Wiklund
Läst 195 gånger
Publicerad 2011-09-24 21:43



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Undrar om han är släkt med framlidne gävlegynekologen Kule Palmstierna.
2011-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Håkan Wiklund
Håkan Wiklund