Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
med dig


utan dig

fan ta dig du lurade mig !
jag vill ha dig nu nu!
du va med mig !
du försvann !

du va med mig men du kom inte tillbax!
du kysste mig på pannan och försvann !!

jag älskar dig jag hatar dig !
jag älskar dig för du är den du är !men jag hatar dig för du fick mig att älska dig !! fan va ja hatar dig ! du förkännar inte att bli älskad av mig !
jag ger aldrig av min kärlek men ja gav den till dig !!
och du lämna mig !!fan va jag hatar att älska dig !!




Fri vers av lilla fröken
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-26 21:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla fröken