Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varför inte ta den enkla vägen?

stora öron viskande ord ..
åsikter som ebbas ut och försvinner ..
du undrar men inget frågar
du tycker men skulle inget säga .
du hör och du brer på .
du lådsas hjälpa men du vill själpa !
falska på kistrade leenden
svarta elaka ögon
tomma kalla hjärtan..
falskhet lyser i din blick
men vet du va jag är ärlig när ja säger att jag tycker illa om dig jag har heller inget i mot att säga varför falskhet är äkligt ...jag ser hellre att du hatar mig ärligt en att älskar mig falskt




Fri vers av lilla fröken
Läst 203 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-28 20:58



Bookmark and Share


    Anneli A
Sista meningen är sååå jäkla bra!!
2011-09-28
  > Nästa text
< Föregående

lilla fröken