Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I Rom

Dörrarna stängs och metron dundrar vidare

Jag försöker fästa blicken på något

Alla ögon som möter mig är främmande

Här är jag allt och ingenting

Okänd

Här ska jag finna mig själv




Fri vers av elefteria
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-28 14:50



Bookmark and Share


  Glaaskupan
Visste inte att du fortfarande skriver! Vad kul :) känner igen mig i denna!
2011-12-20
  > Nästa text
< Föregående

elefteria
elefteria