Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett brev utan frimärke

Jag kanske har för bråttom
vill kanske för mycket

Jag kanske bryr mig för lite
om måsten

Följer inte regler eller böjer mig
för pekande fingrar

Gör inte valen som alla andra
eller ångrar det jag förlorat

Jag springer tills mina fötter blöder

Jag kanske dör imorgon
och jag vill hinna se
allt




Fri vers av elefteria
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-27 23:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

elefteria
elefteria