Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var det värt alla tårar

Jag undrar vad du tänkte när du sa vad du kände,
det känns så meningslöst jag är en idiot.
Hur kan man stå och bara säga att "du betyder väldigt mycket" men i själva verket är det helt tvärt om.


Var det värt alla tårar, var det värt att mista en vän?
Var det värt alla lögner, jag vill aldrig mer se dig igen.


Man är en bricka i ett spel fast man inte vill ta del,
det blir error och så åker man rätt ut.
Du kanske hitta fel och brister men det hjärta som du mister kommer plåga dig hela livet ut.


Var det värt alla tårar, var det värt att mista en vän?
Var det värt alla lögner, jag vill aldrig mer se dig igen.


Jag har sett dig gå på stan ibland, jag tror att du har sett mig, men du tittar alltid åt ett annat håll.
Är det skammen efter lögner eller saknar du min vänskap, snälla möt min blick nästa gång vi ses.


Var det värt alla tårar, var det värt att mista en vän?
Var det värt alla lögner, ett brustet hjärta läker sakta ihop igen.


Jag tror på kärleken och livet och försöker lämna tvivlet,
varför blir det inte alltid som man vill.
Men när jag träffar den rätta så läker hon mitt hjärta, och tvivlet finns inte längre kvar.


(jag börjar tro att det)
Var värt alla tårar, det värt att mista en vän.
Det värt alla lögner, vi ses i himmelen igen.




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Johnny Eklund
Läst 391 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-29 11:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johnny Eklund
Johnny Eklund