Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterkärlek.

Jag vaknar upp en morgon och snön den vräker ner,
jag vaknar upp med dig i min famn
Jag hörde dina andetag, jag kände dig emot mig,
det var februari och snön den vräkte ner.
Trädens toppar blir vita och jag undrar var vi är på väg,
det känns så bra att ha dig i min famn.

Men när sommaren kommer så flyger du ut
som en flyttfågel på väg söderut,
hur ska jag få dig att stanna här hos mig?
Jag vill ha dig, jag vill ha dig, bara stanna här,
du har en rastlös själ och jag har aldrig varit där.
Jag vill klippa dina vingar så du stannar här hos mig.

Men när sommaren kommer och man längtar ut,
jag vill bara ha en början och inget slut.
Hur ska jag göra för att få dig att förstå?
Det är så lätt att ta isär men svårt att få ihop,
om vi vänder våra klossar kanske vi passar ihop.
Det är ett spel, det är kärlekens spel.
Du har en rastlös själ och jag har aldrig varit där,
jag vill ha trygghet och kärlek precis som den är.
Jag vill bara vakna i din famn.

När sommaren kommer så flyger du ut
som en flyttfågel på väg söderut,
hur ska jag få dig att stanna här hos mig?
Jag vill ha dig, jag vill ha dig bara stanna här,
du har en rastlös själ och jag har aldrig varit där.
Jag vill klippa dina vingar så du stannar här hos mig.




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Johnny Eklund
Läst 300 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-22 13:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johnny Eklund
Johnny Eklund