Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är bara en lek, och den kallas kärlek


När hjärtat blir varmt och omdömmet tar slut,
när du börjar tänka tankar som du aldrig tänk förut
Då är det bara en lek, och den kallas kärlek,
ja det är bara en lek och den kallas kärlek.

När du gråter dig till söms för något du inte kan förstå,
när tårarna rinner och och hjärtat slutar slå
Då är det ett svek och inte kärlek,
men det är bara en lek, och den kallas kärlek.

När du vaknar upp en morgon med någon tätt i din famn,
när det finaste som finns är att viska hennes namn
Då är det ingen lek, det kallas kärlek,
nej det är inte längre någon lek, det är kärlek.




Fri vers av Johnny Eklund
Läst 298 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-25 22:31



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Bra skrivet.
2011-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Johnny Eklund
Johnny Eklund