Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För att det gör ont i dig.

Du säger att du känner dig tyngre för varje dag som går. Även fast du helt slutat äta.

Och hjärtat slår fort, nästan i panik för att hålla dig vid liv.
Du står naken framför spegeln,

räknar revbenen.




Fri vers (Fri form) av Viljedvala
Läst 243 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-29 17:17



Bookmark and Share


  Gardenwall
att så få ord kan berätta så mycket, fin dikt och ett stort plus för titeln
2011-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Viljedvala
Viljedvala