Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

behöver lite kärlek

jag var tidsfördriv
innan du tog ditt liv
vi gömde oss under täcket
bytte saliv




Bunden vers (Rim) av Viljedvala
Läst 158 gånger
Publicerad 2011-12-07 19:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Viljedvala
Viljedvala