Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet i drömmen en magisk fest!


Ett alltets hjärta pumpade glädjens 
ljus genom
 världeni min dröm
Allting var öppet, alla var fria & vackra. 
Ansikten talade sina tydliga språk. 
Sinead O´Connor kom & överröste 
mej med kyssar & komplimanger. 
Jag blev så överraskad & själaglad. 
Kärleken genomlyste oss med frid.
Livet en magisk fest
! 
Jag for med tåg förbi fantastiska hus, 
själfull arkitektur, vild och skön! 
Jag var vaken som jag sällan 
någonsin varit vaken. 
För första gången på år var jag 
riktigt kär, & någon kär i mej. 
Alltets hjärta pulserade sin 
sanning av kärlek och glädje 
genom allt & alla
!





Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-09-30 13:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Känslor av levande kärlek och glädje. Du berör och når fram.
2011-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP