Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Samling nr2 (7) Fotmassage

Den som utan bortförklaringar kan
massera sin älsklings fötter
när som helst,
var som helst,
hur som helst,
Är ett bevis på äkta kärlek




Fri vers av Schackpoeten VIP
Läst 196 gånger
Publicerad 2011-10-01 17:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP