Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte Arne Ankas tankar

Om en internrevisor
sägs "ha mycket på jobbet"

kanske det säger mer
om Arbetsförmedlingen
som arbetsgivare
än om arbetsmoralen

@ Christer Johansson 2024-05-01




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 27 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-05-01 11:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP