Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nej inga plåster tack !!

Kul att just du
tittade
in
men du bör nog blunda nu !


Sanningen är
ett plåster som
man river av
utan förvarning


Vi innehåller
alla
blod
och därför
blöder
vi
även om vi inte
har skurit
oss




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 131 gånger
Publicerad 2011-10-01 19:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan