Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läckage

fast brösten ligger ner
står mjölken rakt upp

det sprutar
som ur en fontän

nu väntar vi alla
på att rörmokaren ska komma
och laga vattenledningssystemet




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 236 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-03 12:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
du e bra på det här - väldigt absurt kul!
2011-10-04

  Anya VIP
Skrattar............vet inte om rörmokaren är den jag antar det är....
2011-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson