Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljudlöst samtal

vi sitter vid ditt lilla köksbord
pratar glatt om allt
men tystnar plötsligt
och jag ser in i dina ögon
verkligen ser, ser allt

dina klarblå ögon
fantastiskt vackra
lyser inifrån
glimmar som levande ljus
och jag fastnar i din blick

du ler, vänligt, kärleksfullt
jag ler tillbaka
sväljer förvirrat
förstår att just nu
känner du in mej
förstår vem och vad jag är
hur illa det är ställt

vi pratar utan ett ord
helt tyst
bara ögonen berättar
och kanske ett leende
jag döljer inget
vill inte ljuga för dej

tvekande lägger jag handen på bordet
jag vill komma närmre
utan att förstöra stunden
med klumpiga ord

du greppar min hand
och vi sitter
fortfarande tysta
pratar med ögonen

dina sorgsna ögon
gör ont långt inuti mej
dina glada ögon
får hjärtat att slå dubbelt

till slut har du sett mej
förstått vem jag är
och du reser dej
leende, välkomnande
och bjuder in mej
i en varm kram

den kramen
förändrar mitt liv




Fri vers av per theone
Läst 151 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-04 21:32



Bookmark and Share


  Nordlys
Finstämd text om viktiga ögonblick!
2011-10-04

  Celticgirl VIP
Detta var vackert målande med enkla ord!
Man får en värmande känsla av att läsa!
2011-10-04
  > Nästa text
< Föregående

per theone
per theone