Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kommer hem sent

"Jag kommer hem sent"
messar jag till henne
barnens mamma
prinsessan jag älskade
innan hon blev drottningen av is

"Jag missade sista tåget
får sova på soffan
hos en vän i stan"
ljuger jag i nästa mess

Jag missade inget tåg
jag valde att stanna
hos min nyfunna vän
som inte äger en soffa




Fri vers av per theone
Läst 167 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-25 19:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

per theone
per theone