Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Titeln är en korsning mellan garagemusikens vilja att bara spela och sjunga det som ligger en varmt om hjärtat, utan tanke på att det skall kunna höras som en sådan där 'sommarplåga' via radion ut till ett tänkt lyssnande 'folk'. Samt civilkurage


Civilgarage - en paradox i tiden och därför också möjligt apart.






Det existerar fyra tävlingsgrenar oavsett vad det kommer till för slags tävlingar i att uttrycka sig här i världen.

Främst då som enskild individ eller grupp, i förhållande till alla andra individer och grupper.

De vilka försöker sig på att vara normala
genom att vara normala.
Genom tron på att det finns en genomgående normalitet att följa och därför verka som att de följer strömmen.

De vilka försöker sig på att vara normala
genom att sticka ut.
Genom tron på att det finns en genomgående normalitet att följa och därför verka som att de motarbetar strömmen.

De vilka försöker sig på att sticka ut
genom att vara normala.
Genom tron på att det finns en genomgående normalitet att följa som främst utrycker sig alltmera genom att sticka ut och därför verka som att de följer strömmen.

De vilka försöker sig på att sticka ut
genom att sticka ut.
Genom tron på att det finns en genomgående normalitet att följa som främst uttrycker sig alltmera genom att sticka ut och därför verka som att de motarbetar strömmen.




*Om bilden, hästen är bara halvnaken och räknas därför som konst. Trasiga grekiska statyer får räknas dit, emedan de saknar huvud och därför inte kan tillfrågas i denna sak.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-28 18:09



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Ett par tusen bilder har jag tagit, med egen kamera, andra bilder har jag förstås snott, med visst medgivande, trots otroligheter... texterna har skrivits med egna händer, tänkts ut av eget huvud samt tvingats stå ut med att känna sig publicerade för hugad läsare.
2022-06-14
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP