Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När som kvällsljuset skymmer...




Högt ska jag flyga
högt ovan jord
göra mig fri ifrån
sårande ord
dansa med solen
glömma bekymmer
sväva helt fritt
när som kvällsljuset skymmer

lossa på banden
nynna en sång
inte se bakåt
en enda gång
känna hur vinden
för mig i dansen
tacka det liv som
precis gett mig chansen

förlåta och älska
just nu och här
ge utlopp för glädjen
i stunden som är
så skönt att vakna
till sans, veta att
det liv som jag fått
är en oslagbar skatt!










Bunden vers (Rim) av Junitvillingen
Läst 266 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-10-05 19:14



Bookmark and Share


  Järnkatten
Underbar, borde tonsättas. Applåder!
2011-10-06

  Anita Brännström VIP
Härlig rythm och trevlig text jag sjöng den då jag läste
2011-10-06

  stenhur VIP
Medryckande rim och rytm
skapar härlig livskänsla
2011-10-06

  sangel
Så fantastiskt skimrande vackert
2011-10-06

  Jaseph
Dröm och uppvaknande.
Underbara, sköna ord
om befrielse och
att leva
helt
2011-10-05

  Filosofen2
Underbart och livsbeakande:)
2011-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen