Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dagens sanning och det är inte bra


Yeah II

I en värld av kulturer växer fördomar,
och det vi inte förstår vill man inte lära känna.




Fri vers av Gaby
Läst 449 gånger
Publicerad 2006-01-10 19:05



Bookmark and Share


    la-poet
så sant så sant.. fasst man kan nog lära sig att vara nyficken på sånt man inte vet och att pröva nya rutiner.. utforska nya kulturer etc.

bra skrivet!.. mycket bra tanke!
2006-01-28

  Wretling
Sant :S
2006-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Gaby
Gaby