Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

L00ve?


Många säger att kärlek är vackert
Många säger att kärlek är smärta

Sanningen är helt enkelt; kärlek är vackert men smärtan ingår alltid.




Fri vers av Gaby
Läst 480 gånger
Publicerad 2006-01-12 21:29



Bookmark and Share


  Lola
Så sant.
Det går inte att älska utan att lida - oavsett vem och på vilket sätt man älskar.
För övrigt är "lidelse" ett anat ord för "passion"... inte av en slump, kan jag tänka mig.
Koncist och kärnfullt - bra!
En sak bara: Hur skulle det vara om du gjorde en blankrad mellan rubriken och texten? Jag tror att det skulle se bättre ut.
2006-01-23

  prinscess VIP
det skall vara har
tryckfelsnissan var framme *ler*
2006-01-14

  prinscess VIP
ja det hjar du så rätt i
det kommer man aldrig ifrån
även om man skulle vilja
och det vill man ju alltid
mycket bra skrivet
2006-01-14

  Ord
Bra och tänkvärd !

kritikpoolen..så jag tillåter mig "tycka lite" ;-)

skulle gärna se den lite annorlund bruten..
kanske:

Många säger att kärlek är vackert
Många säger att kärlek är smärta

Sanningen är enkel
Kärlek är vackert..
Smärtan ingår..

..alltid..

men det är MIN sy .. Din dikt ÄR Bra !!

Kram

/ Crister
2006-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Gaby
Gaby