Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är inte lätt att älska på avstånd.


En dag, ett liv, en dröm

Somna
Vakna

Leva
Andas

Älska
Hata

Se
Bli förbisedd

Tala
Lyssna

Skaka
Vilja skaka om


Lämna

Stirra ut i tomhet
Tänka outtalade ord

Sucka
Somna

Drömma
Älska

...dig.




Fri vers av Pona
Läst 283 gånger
Publicerad 2006-01-10 19:13



Bookmark and Share


  kärleksbarn
fint och enkelt om det väldigt svåra...
tokbra!
2006-01-10

  Wretling
Det är väl så det är :/
2006-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Pona
Pona