Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I minnet


Mannen möter min blick,
och öppnar mitt minnes kartotek,
känner igen dragen kring ögonen
den unge finns i den gamle
kanske är det han,
min ungdoms käraste




Fri vers av Gunnel Eriksson VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-10-06 17:50



Bookmark and Share


  Njord
Tänk ändå så lätt man kan återskapa sina minnen.
Fint diktat!
2011-11-10

  Anna*
Härlig reflektion vid ett möte på senare år! Fint!
2011-10-10

  reza.hb
åh Gud
dagens vackraste text...
2011-10-06

  Anita Brännström VIP
Känner som du ibland...då jag möter en man i min egen ålder...kanske var det Håkan eller Bo jag mötte...dragen finns där.....fint skrivet
2011-10-06

    ej medlem längre
Vilken annorlunda situation, men sånt händer även om det är ovanligt. Underbart!
2011-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP