Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt det där som kärlek är



Jag vill sjunga vackert om dig
orden ska få lysa röda
de ska ritas in på huden
jag ska tala om för världen
det som inte alla vet

måla färger – glada, klara
låta penseldragen svepa
dansa runt och glädjefnittra
göra höstmörker till sommar
väcka blommorna till liv

för du är min sång och glädje
trollar fram lusten till livet
du får eldarna att brinna
gör mig vacker, glad och hel
klart jag dansar så jag flyger
klart jag svävar i vår dröm

andas dig när natten faller
andas dig när jag är vaken
blandar färger till en tavla
sjunger sånger utan slut
tack min kära för du visar
allt det där som kärlek är









Fri vers av Junitvillingen
Läst 426 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-10-06 14:55



Bookmark and Share


  aol
bara så vackert vännen,
2012-02-18

  Stjärnöga
Ååhh så vackert..

Ja det är precis så
"som kärlek är!
2011-10-08

  Järnkatten
Ja, detta är kärlek banne mig :)!
2011-10-06

  Filosofen2
Underbart att uppleva tusenårig saga, att få kyssa prinsen och bära hans styrka... Wow

Bokmärker
2011-10-06

  reza.hb
det är så vackert..
och kärleksfulla ord..
bra.. !
2011-10-06

  FysisktMental
herregud så vacker!
2011-10-06

  Suzy med punkterna
Du skriver kärleken så där stor och vacker som den faktiskt kan vara. Förtjusligt!!
2011-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen