Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varma känslor kan ibland ta sig ganska starka former.


Du!

Du!
Lyssna noga!
Jag har inte bett dig komma hit!
Jag har heller inte bett dig att se på mig med de där mörka ögonen eller förstå alla dårskaper och all idioti jag häver ur mig!
Sluta vara så fruktansvärt förstående!
Du gör det ju bara svårare för mig, ja för oss båda!
Jag vill inte stå här som en handlingsinvalid bara för att du snott mitt hjärta
Du gjorde det ju dessutom när jag inte såg, och utan att jag kunde säga stopp
Hur snällt är egentligen det tycker du? Va?!
Och nu står du bara där, med oskyldiga axelryckningar och änglaglorian i högform
Naturligtvis, det är ju inte ditt fel att jag råkat falla som en Redwood vid dina cowboyboots. Du rår helt enkelt inte för att du är charmtrollsprefekt.
Nejdå, lägg skulden på mig, hela rasket!
Jävla idiot...




Fri vers av Pona
Läst 305 gånger
Publicerad 2006-01-10 20:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pona
Pona