Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Intryck av en kall öl

Öl smakar semester
doftar frihet och sovmorgon
stressfri tisdag
omfamnad av klorvatten
omslingrad av solstrålad hud
blått under och över
en kall sensation strömmar
genom en sommarvarm kropp

Även om mitt malmö är blött
grått
och kallt
är semester
bara en öl bort




Fri vers av Johanskriver
Läst 282 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-08 18:59



Bookmark and Share


  Kalle.O
Så sanslöst bra!
2011-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Johanskriver