Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vintern är för tung

Vintern är för tung
för tiden att bära
den knäböjer pustande
släpar sig fram

Kölden är för stark
för solen att tina
och under det vita
det gröna begravt

Vintern är för tung
för tiden att bära
så den stannar
och natten tar aldrig slut




Fri vers av Johanskriver
Läst 383 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-15 15:52



Bookmark and Share


  Kalle.O
Suverän verkligen!
2011-12-15

  Cissmoll
Så otroligt vacker. Jag älskar den här.
2011-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Johanskriver