Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

under ett träd


under ett träd
som planterades av Dostojevskij
sitter en blå man i lånade skor
och programmerar människorna

från platsen där jag befinner mig
ett ögonblick åt höger

kan jag se
att det rinner en tråd
ur mannens ena öga

det är en röd tråd

som rinner
ur mannens ena öga

fingrarna,
som är limmade
till mannens handflata

trycker ivrigt
på tangenternas skal




Fri vers av Mattias Alsander
Läst 486 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-09 01:45



Bookmark and Share


  Lola
Du behöver ges ut. Så du kan gå till den svenska litteraturhistorien.
2011-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Alsander
Mattias Alsander