Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Drömmen är ett sätt att försvinna ifrån världens bekymmer och leva din egna värld. Bekymmer, tårar, glädje eller mysterier så kommer drömmen alltid vara uppskattad av mig.


In i drömmarnas värld

In i drömmarnas värld stiger jag och möts av platser, inte storslagna i arkitekturens skala, men i kärlek och känsla.

Huset av förlorad kärlek. Ett stort vitt vittrande hus uppstår framför mig, inbjuden av nyfikenhet stiger jag in. Jag bemöts av små livliga varelser som leder mig till ett rum, så storslaget och fyllt av mysteri att jag inte kan förstå mig på det. Ett stort fönster täcker hela väggen och jag leds upp till det. Framför mig syns en bil, i sitter en flicka jag älskat sedan min barndom. Men hon åker inte till mig utan ifrån mig.

Ett stort vitt hus olikt ifrån något jag sett tidigare i mitt liv avslöjas framför mig, det är mitt hus, och alla mina vänner springer runt på baksidan. Glada och bekymmer fria har de alla en god stund med vännerna. Glädje.

Meningen finner jag inte, men känslan stannar kvar.




Fri vers av Zac Fransson
Läst 502 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-09 02:56



Bookmark and Share


  Olliwer
Väcker bilder med flyt, bra
2011-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Zac Fransson
Zac Fransson