Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår

Vårens lycka.

Fälten hafva mig i trans
Fälten som glittrar i solens ömma beröring
Gifva mig evig ro, ty livet är gott likt världen som lefver.

Finns det ej här en vacker sådan som mig sällskap kunna göra
Under solens krumma sken i kvällningens dova sång
Ty glädjen jag begrundar ämnas delas

I vårens lycka.




Fri vers (Fri form) av Zac Fransson
Läst 381 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-25 22:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zac Fransson
Zac Fransson