Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frihetens konung

Ett land men intet nation
Ledd av den främmande man, folket icke enat.

Upp stiger den djärve, namnet skrivet i frusen mark.
Hyllad vare Vasa, handlingens man.




Fri vers (Prosapoesi) av Zac Fransson
Läst 326 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-02 23:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zac Fransson
Zac Fransson