Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gränser

Hur ofta är det meningen man ska resa sig upp
efter slagen man får av livet?
Hur ofta är det meningen man ska förstå
och förlåta och ge upp?
Hur ofta är det meningen man ska ha överseende
med andras fel, brister och misstag?
Hur ofta får man detta tillbaka?

Det finns ingen gräns för kärlek.
Det finns ingen gräns för empati.
Det finns ingen gräns för förståelse och insikt.

Det finns ingen gräns för att bry sig om.
Det finns ingen gräns för att tycka om.
Men det finns en klar gräns för ens smärta.




Fri vers av Han i Hörnet
Läst 244 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-10-10 10:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
klockrent..
2011-10-10

  Ninananonia VIP
Sant.. berör..
2011-10-10

  wildah
Du skriver så fantastiskt innehållsrikt, verkligen tänkvärt innehåll!
2011-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Han i Hörnet
Han i Hörnet