Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resa

Bortom bergen jag ser
bortom skogen som är
ivägen för viljan som brinner
där vill jag vara nu
inte alls där jag är
fastän inget mig säger att stanna.

När jag väl kommit fram
till det mål som där var
såg det ut som det jag ville vara
När jag sedan stod upp
vände blicken åt väst
fanns det annat som där åt mig sa

Kom till mig du som vill
Kom till mig när du vill
Kom till mig när du slutat att leta
Jag finns här, här och nu
och det vet även du
att jag är där du vill jag ska vara




Fri vers av Han i Hörnet
Läst 274 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-06-25 22:34



Bookmark and Share


  HonMedVingar
<3
2015-07-19

    ej medlem längre
Vacker.
2015-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Han i Hörnet
Han i Hörnet