Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På toppen

högre kan jag inte komma
nu återstår bara musiken

vakten går sin sedvanliga runda
för att kontrollera kontrollanterna

här inne existerar inte ordet
semesterstängt




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 141 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-10 13:11



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
känner igen känslan - och anar lite Kafkavib på kontrollanterna!
2011-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson