Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vem granskar mobbarna? Ingen, för då går drevet...


Dagens sanning

Media är som klassens värsta mobbare.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Jane S VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-10-10 15:42



Bookmark and Share


  Kalle.O
Håller med fullständigt!
2011-10-17

  walborg
Detta behöver uttalas och sägas om och om igen.
2011-10-11

  Anya VIP
Joo det har även jag konstaterat. Märkligt att det inte reageras mer.
2011-10-10

  Mow Dean VIP
Journalister har alltid sista ordet.
Och dom kan aldrig granska sig själva på ett kritiskt sätt.
2011-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Jane S VIP