Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
8 mars


Sväng era ass


Jag svänger mitt ass till drum och till bas
För jag är en bitch i medelklasskitt

Miss Elliots gung gör häcken min tung
För jag är en bitch i medelklasskitt

Så sväng era ass till drum och till bas
Alla bithes world wide, det e er dag idag




Fri vers av Jane S VIP
Läst 28 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-08 12:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jane S VIP