Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Depression

Ingen förstod vad en kultur utan vänlighet gjorde med oss människor. Molnen hopade sig och depressionen låg som en lågfrekvent ton i alltet.




Fri vers av Jane S VIP
Läst 57 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2024-01-28 11:11



Bookmark and Share


  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
här är det
mycket melankoli
poeter.se alltså
men skönhet i det
istället för tv
och tidningar
läs mer här istället!
titta på youtube
det du vill titta / lyssna på!
det är anarkistisk demokrati!
snart är det över
om vi inte kämpar emot
aka agenda2030
2024-01-28

  morgonstjärna VIP
det är sant många upptäcker det för sent och kulturen blir utarmad då de som funnit det viktigt vända blicken mot det som ger glädje.
2024-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Jane S VIP