Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ruttet land


Mobben drevar loss
Monkey see, monkey do it
Folkets tribunal




Bunden vers (Haiku) av Jane S VIP
Läst 68 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-09 19:08



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag har rätt att blockera, att bli arg och att utestänga feminism, rasism och annan idioti.
2024-04-10

    Jane S VIP
Att inte hålla god ton, att skrika åt den som tycker annorlunda. Att hata, hota och frysa ut. Allt detta är redskap i mobbens verktygslåda.
2024-04-10

  Larz Gustafsson VIP
LOL!
Klassiker.
Samt punkbanden The Mob och Demob.

Bugar mig, Mr K.
2024-04-09

  Koloristen
Poäng här av gamle Larz. "Mob rules" (Black Sabbath)
2024-04-09

  Larz Gustafsson VIP
PK-mobben är värst:

Alla MÅSTE hata Israel.
Alla MÅSTE vara för abort.

O s v.
2024-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Jane S VIP