Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En helt vanlig dag


Tystnaden är så tryckande
i den lilla svenska byn
att till och med
en fis
skulle kunna få människor
att rycka till och undra
vad det nu var
som hände.




Fri vers (Fri form) av Jane S VIP
Läst 46 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-04-17 13:23



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Små och stora ting de händer en vanlig dag, och en ovanliga dag!
Fint att läsa dig igen, så enkelt som blir så bra!
2024-04-22

    Sefarge VIP
Pott-poesi i
sin prydo!
;)
2024-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Jane S VIP